du drar mig ner på knä. och mina minnen av dig bränner i min själ.

Date: 2012-08-27,17:12:00
Category: Other

 
imorse innan jag gick till skolan frös jag som ett lejon på antarktis. därför klädde jag mig i både en tjock kofta under jackan och en halsduk kring ansiktet. jag fick många mystiska blickar utav folk utanför skolan som bara hade tshirt på sig.
 
idag har jag haft en väldigt chill dag. pysslande med en powerpointpresentation i ungefär en halvtimme. sedan jag gck jag och isabell till det mysigaste kaféet i stan. ett kafé som tillverkar sina produkter helt utan animalier. jag åt den nog godaste chokladbollen ni kan tänka er. kommer absolut försöka mig på att baka liknande någon gång (det är något för dig mamma, lovar!) sedan tog vi oss även ner till friskis och svettis för att köpa träningskort. 
 
annars har jag inte gjort supermycket. skola, vad är det? har den börjat? när jag kom hem lade jag mig under täcket, fortarande frysandes, och läste ut sista halvan ur boken jag började läsa i förrgår. snart ska jag inviga träningskortet för den här terminen med att gå på ett danspass. 

ingen kan någonsin skriva slutet på den här historien. men jag svär att nu är början slut. nu är det min tur att ge igen.

Date: 2012-08-23,22:16:00
Category: Other

 
som ni vet, har jag färgat håret. fick en impuls sådär en onsdagseftermiddag och kände att jag borde göra någonting nytt. nu när det är höst och sådär. så jag köpte mig ett paket hårfärg som kallades "koppar" och resultatet blev rödblondt. fast mer rött. bilden gör inte färgen någon rättvisa alls. jag trodde att jag skulle ångra mig, men nu har det gått en dag och jag är faktiskt nöjd! dock var jag tvungen att klippa av topparna. ca fem centimeter försvann och nu är mitt hår jättekort. (läs: fortfarande långt, fast det känns mycket kortare än vad det är på grund av ovana.)
 
imorgon börjar skolan igen efter ett långt och både härligt och ohärligt lov. är dock hyfsat peppad på att börja igen och imorgon startar jag med en "mjukstart" med en förläsning i Företagskunskap och Affärsplan mellan 08.00 och 11.45.

till sabina.

Date: 2012-08-23,14:04:34
Category: Other

rensat min garderob. är det något du vill ha? kommer upp nästa helg, så du kan få det då om du vill ha något. annars slänger jag!
 

någon timmes tidsfördriv en fredagskväll. det kändes lite snett men det kanske bara är charmigt. dessutom blev det snett hur jag än försökte dra till det.

Date: 2012-08-17,23:34:47
Category: Illustrations


you moved through the room like breathing was easy. if someone believed me they would be as in love with you as I am. being as in love with you as I am.

Date: 2012-08-13,14:46:08
Category: Pictures

 
it kind of ties the whole room together. tavlan över min favoritstad gör sin rätt i vardagsrummet. jag vet vad ni tänker. hur har du råd? men faktum är att det är en gåva. oscar flyttade till stockholm i lördags (vilket jag tycker är himla tråkigt) och jag fick därför ärva den, eftersom att han inte ville ha den med sig. dessutom är den lite defekt då ramen på någon mystiskt vis lossnade för ett tag sedan. vi får väl se hur länge den lyckas hänga på väggen innan den faller isär helt. 
 
men iallafall. tack så mycket för den fina tavlan!

det är liksom på kvällarna med lite alkohol i blodet som det kommer till en. som man kanske kanske kan göra något av.

Date: 2012-08-11,23:28:05
Category: Writing

för det är inte sådant som man talar högt om
det är sådant som man låter rinna av
på ställen där man vet att det stannar kvar
för i sverige ska man inte tala högt om svåra saker
man ska hålla uppe sin fasad
och låtsas som att allt är bra
 
man ska aldrig, aldrig, visa sig svag
man ska hålla uppe sin fasad
och låtsas som att allt är bra
- alexandra morelius, augusti 2012

Now she's in me, always with me, tiny dancer in my hand. Hold me closer tiny dancer.

Date: 2012-08-10,22:34:55
Category: Drawings

 
ritade litegrann nu på kvällskvisten. det var på tok för längesedan nu. igen. haha. hyfsat nöjd faktiskt.
 
annars händer det inte så jättemycket. här i korridoren kör vi lite spontant vindrickande lite när som. i tisdags var det filmtittande med oscar vilket ledde till vindrickande, musiklyssnande, gitarrspelande och prat till tre på morgonen. igår vid 23 gick jag till köket för att dricka vatten. jag blev kvar med ett vinglas i handen till två denna gången med ett gäng av pojkarna som bor här. det är precis så det ska vara!

I use a lighter, so you can se what isn't there.

Date: 2012-08-03,16:13:38
Category: Pictures

 
den vita väggen i vardagsrummet fungerar skitbra som fotovägg! 
 
idag har jag iallafall städat, varit ute på stan en sväng med en kille ifrån min korridor vid namn marin och snackat allmänt skit med honom plus oscar, som också bor här. det är inte helt tomt här tydligen. alldeles snart ska jag till systemet för att handla lite vin. träffar ikväll en tjej vid namn emma, som jag träffade på siesta!

när man inte riktigt vet hur man ska hantera sig själv kan man gå till platsen där allt började, skriva ett brev till personen som allt handlar om, elda upp det jävla brevet med alla smärtsamma känslor, se det brinna ner till ingenting värdefullt, gå därifrån och lämna allt bakom sig och sedan vara GLAD.

Date: 2012-08-02,23:29:00
Category: Writing