DET HÄR FÅR VI ALDRIG TILLBAKA. DET HÄR ÄR DANSEN FÖRE DÖDEN.

Date: 2013-01-25,17:24:00
Category: Animations

Image and video hosting by TinyPic
 
idag har jag lunchat på stans bästa kafé med bästa Isabell. vi åt en helvegetarisk tacobuffé och det var så gott att jag skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag. nu sitter jag och pluggar som en galning inför nästa vecka. att plugga en fredagseftermiddag är inte det allra roligaste och helst av allt skulle jag vilja vara i Hedemora nu. men nu är det som det är!
 
just det. biljetten till kina är bokad också. åker den 6e april och kommer hem igen 13e maj. så alla ni som vill fira min födelsedag när jag fyller år kan ju GLÖMMA det. hehehe.

DET VAR EN GÅNG PÅ EN FEST. JAG GICK MEN NÅGON FÖR HAN PÅMINDE OM DIG.

Date: 2013-01-23,23:50:00
Category: Drawings

hej. i helgen blev jag sjuk igen. jag är fortfarande rätt så orkelös i kroppen så jag har inte varit utanför dörren idag ens. men jag har ändå fått en hel del pluggande gjort, för huvudet sitter där det ska fortfarande! 
 
såhär en onsdagskväll kan man göra en massa saker för att bli lite piggare i kroppen. som att städa. eller som att diska. eller som att ta en promenad (eller okej, kanske inte det sistnämnda, det är ju så äckligt kallt på kvällarna.) meller så kan man helt enkelt fortsätta plugga. men neeej. nej, inte gör man någonting vettigt. ingenting alls. och så tänker man "jag kanske skulle ta och...* och DÅ kommer inspirationen till att ännu en gång, efter flera månaders uppehåll, plocka fram skissblocket* ...städa ändå."
 
så det är vad jag har gjort. ritat. ville försöka mig på ett ansikte. det var så längesedan så jag var tvungen att prova för att se hur kasst det skulle bli. 
 
this is the result!
 
 
men det blev inte kass. det blev... okej. fotografiet på bilden gör den självklart inte rättvisa på skärmen. men vid första anblicken så måste jag säga att jag kände mig nöjd med skuggningen! men sedan börjar man ju granska och då hittar man alla felen. ögonen är heeelt snea och munnen är ju åt helvete. (snällasnälla någon vacker människa, LÄR MIG RITA HÅR!) men om man tar bort ögon+näsa+mun så är det ju riktigt bra!
 
ja. helt efterbliven är jag inte iallafall. nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig. om jag inte finner mig ännu lite mer inspiration som håller mig vaken hela natten vill säga. det skulle inte förvåna mig faktiskt.

I CANNOT REMEMBER WHAT MADE US THINK THAT WE WERE WISE.

Date: 2013-01-18,12:17:00
Category: Pictures

 
vaknade helt fel idag. huvudet känns ihopdraget av ett tjockt rep, det känns som att jag sväljer skruvar och sandpapper och så börjar jag få feberkännigar. men det struntar jag i. för nu drar jag till linköping över helgen! jag och min fru ska mysapysa och prata strunt. sådär som vi brukar, alltså.
 
what's up med min hårfärg förresten? den har blivit jättesnygg nu över julen. älskar det.

THURSDAY. CREATIVE AND LAZY.

Date: 2013-01-17,21:47:00
Category: Other

idag har jag mått som jag förtjänar, helt enkelt. har knappt flyttat mig ifrån sängen ifall jag ska vara ärlig. men det var väldigt trevligt igår och inatt så det är (nästan) värt det. jag har i alla fall gjort en vettig grej. jag har gjort om en utav mina vänners blogg. snäll som jag är så lovade jag under jullovet att jag skulle designa ett par bloggar så småning om. och idag gjorde jag alltså toves blogg. väldigt simplelt gjort, men det är enkelt och stilrent, vilket var precis det som hon ville ha!
 
klicka här för att komma till hennes blogg.

YOU'RE THE ONLY SONG I WANT TO HEAR. I WANT TO HEAR A MELODY SOFTLY SOARING THROUGH MY ATMOSPHERE.

Date: 2013-01-16,18:24:00
Category: Pictures

 
hej. såhär ser jag ut idag. idag började skolan igen. och idag har jag bokad teoriprov och uppkörning. och nej, jag tänker inte säga när jag har dem. hehehe.
 
 
imorse vaknade jag 08.00 utav att klockan till höger ringde. jag köpte den på IKEA igår, för jag har varit förtjust i den sedan jag såg den för typ ett år sedan. testade larmet när jag hade packat upp den ur kartongen och tänkte att jag inte skulle använda den som väckarklocka för den lät så tyst. testade iallafall hur snabbt jag skulle vakna utav den imorse och OJOJOJ vad högt den lät då. flög upp ur sängen på sekunden som den började tuta. slår vad om att till och med min granne hörde den.
 
sedan åt jag frukost som bestod utav soyghurt, varma hallon och kokosflingor och så drack jag en sojamjölkslatte med vaniljsmak. det var gott.
 
 
jag klädde mig med en uggla om halsen och svalor runt handleden. och så gick jag för en gång skull inte klädd i någonting svart. tröjan är ny och den är finare än det lilla man ser på bilden.
 
jag var väldigt produktiv under förmiddagen innan föreläsningen började kl 13. jag tvättade mina sängkläder och mina underkläder. jag dammsög golvet. och jag hade ett "hemma-spa" och aldrig har jag kännt mig så fräsch!
 
 
jag målade även naglarna, vilket jag sällan gör. eftersom att jag tycker att det är tråkigt att bara ha samma färg så lät jag kreativiten flöda och gjorde såhär istället.
 
och här skulle jag egentligen ha publicerat en bild på min middag också, men jag orkade bara ta en bild på den och just den bilden var motivet helt ur fokus. jaja. den var jättegod iallafall.
 
 
ikväll är det fest i korridoren och det blir utgång till kåren. jag ska dricka ett gäng sådana här. killen i kassan på bolaget såg på mitt pass att jag kom ifrån Hedemora och frågade "jaså, är det därför du köper Oppigårds?". ja, jo, det är det väl. tack Mattias för att du introducerade mig för den mest fantastiska ölen jag smakat.
 
that's pretty much hur min dag har varit. skojsigt!

LONG TIME NO SEE.

Date: 2013-01-14,19:05:00
Category: Other

 
jahapp. då var det över en månad sedan som någonting skrevs här. inte för att skylla på något annat än lathet, oinspiration och glömska, men jag har faktiskt varit väldigt sjuk. i ca 2,5 veckor låg jag utmattad och sov mest hela dagarna. det blir så när man kommer hem till landet och slappnar av. men nu är jag frisk, så när som på anstängningshostan som vägrar försvinna och som skjuter upp min planerade träningsstart.
 
det har ändå hänt en del. eller snarare, det kommer hända en del saker som jag planerat in under dessa frånvarande dagar. jag ska snart ha uppkörning och teoriprov, jag ska snart resa ner till Kristianstad för att häsla på Linda, jag ska snart påbörja mitt exjobbsarbete som jag är väldigt taggat på, det ska planeras en stor fest i hemstaden och så ska snart biljetten till Kina bokas! och så börjar skolan på onsdag, men det är inte sådär värst exciting. jag har blivit för van med att bara slappa och göra mest ingenting. men det blir nog bra, så fort jag kommer igång.
 
annars har jag varit väldigt taggad på att påbörja det här nya året, trots att nyårsafton spenderades tillsammans med päronen under en filt och medan alla andra drack sprit och champange fick jag nöja mig med te. under dessa 14 dagar på 2013 har jag ändå hållt mina små nyårslovningar till stor del och det känns bra. jag har dessutom ätit helt vegansk i 12 dagar nu och jag har inte haft det minsta sug efter varken mjölkchoklad eller ost, mina störtsa animaliska laster. så det känns också bra.
 
så. så ligger det till. ska även försöka hålla löftet att blogga lite bättre också.